Буш-старши се извини на актриса, че пипнал дупето й

DenNews.bg
26.10.2017
размер на текста:

Бившият американски президент Джордж Буш-старши се извини, след като беше обвинен от актрисата Хедър Линд, че я е докоснал неприлично отзад, докато позирал за снимка с нея.
„На 93-годишна възраст президентът Буш е прикован към инвалидна количка от близо 5 години, и затова ръката му попада на долната част на талията на хората, с които се фотографира”, се казва в съобщение от неговата канцелария.
„За да предразположи хората, президентът обикновено им разказва един и същи анекдот, и в някои случаи той потупва жени по задните части по съвсем добродушен начин. Някои намират това за невинно, а други - очевидно за неуместно. Президентът Буш най-искрено се извинява на всички, които се чувстват засегнати”, се казва в официалното изявление.
Президентът вече се извини веднъж в по-ранно изявление, след като актрисата Хедър Линд каза, че той я е опипал от инвалидната си количка, а жена му Барбара Буш е била до него.
В пост в социалната мрежа Инстаграм, който по-късно бе изтрит, Линд писа също, че Буш й казал „мръсен виц” по време на срещата им преди 4 г.
„Барбара Буш завъртя очи, сякаш да каже „Пак ли”. Неговият охранител ми каза, че не би трябвало да заставам до него за снимката”, отбеляза още Линд.

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети