Единственият кандидат за шеф на „Дупницатранс“ се препъна към поста в собствените си знания

DenNews.bg
23.10.2017
размер на текста:

Единственият кандидат за шеф на новосъздаденото общинско дружество „Дупницатранс“ се препъна към поста в собствената си знания. Десислава Симонова бе оценена от комисията със „среден“ 3,10, при необходим минимален успех от „много добър“ 4,50.
Комисията, утвърдена от ОбС-Дупница, в състав Йордан Йорданов (ГЕРБ) - председател, Ивайло Петров (БСП) - секретар и членове Ивайло Шаламанов (Народен съюз), Ирина Янакиева - юрист и Александър Паризов - началник отдел "Транспорт" в община Дупница, отвори документите на кандидата на открито заседание днес.
До крайният срок за подаване на документи - 20.10.2017 година бе входирана единствено кандидатура на Симонова. В нейно присъствие комисията отвори документите, които отговаряха на условията и тя бе допусната до втори кръг - разглеждане на стратегия за развитието на "Дупницатранс".


"Оценката на комисията за кандидата е 3,10 и тя не достигна за провеждането на третия етап - събеседване. По наредба, условието за допускане до трети кръг бе минимална оценка от 4,50", коментира Йордан Йорданов.
Комисията ще предложи на ОбС да прекрати процедурата и да насрочи нова дата за повторно провеждане по избор на управител.
"Дупницатранс" трябва да поеме изпълнението на градския транспорт по линия 5, която трябва да стартира от есента на идната година и е част от проекта "Интегриран градски транспорт".

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети