„Юнион Ивкони“ обновява автопарка си, първите нови автобуси бяха представени на панаира в Пловдив

PR
11.10.2017
размер на текста:

Най-голямата транспортна компания в България "Юнион Ивкони" ООД представи част от обновения си автопарк на 73-тия Международен технически панаир в Пловдив.
„Юнион Ивкони“ представи на открита площ три от фабрично новите автобуси, които са част от обновения автопарк на компанията - Mercedes NOGE, MAN и Otokar.


В унисон с елегантната нова визия и външен вид на транспортните средства, интериорният дизайн на автобусите е съчетание от нежно зелено и топло сиво. Усещането за уют и комфорт се допълва още от новата техника, с която са оборудвани: аудио и ТВ системи, мини бар, кафе машина, тоалетна и контакт на всяка двойка седалки с 220 V. Разнообразие откриваме и в капацитета на седящите места - 53-местни, 36-местни и 37-местни автобуси.

По случай юбилейния си 25-ти рожден ден, компанията загатна обновяването на автопарка, като лансира новината под формата на игра на страницата си във Facebook. От „Юнион Ивкони“ заявиха, че въвеждането в експлоатация на новите автобуси вече е в ход и ще продължи поетапно, както в международната транспортна мрежа, така и в националната.

 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети