Община Кочериново набира лични асистенти и потребители за социален проект

DenNews.bg
15.01.2017
размер на текста:

Община Кочериново започна приема на документи за потребители и лични асистенти/домашни помощници по проект „Подкрепа за достоен живот на лица в неравностойно положение”, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.
Потребители на социалната услуга могат да бъдат хора с трайни увреждания с ограничения или невъзможност за самообслужване над 65 г.; деца, живущи на територията на община Кочериново, които поради причини от здравословен характер са поставени в социална изолация; възрастни хора с ограничения или невъзможност за самообслужване, които поради причини от различен характер не са в състояние сами да организират бита си и да поддържат хигиена в дома си.
Нужните документи могат да бъдат изтеглени от сайта на общината или набавени в деловодството.

Едновременно с набирането на асистенти и потребители вече текат конкурси за назначаване на една медицинска сестра и един шофьор по проекта. Те ще работят на 4-часов работен ден в продължение на 18 месеца.
Документите се подават в сградата на Общинска администрация Кочериново, ет.1, стая №1, до 20 януари, включително.
Списък с допуснатите до интервю кандидати ще бъде обявен на 23 януари. Вторият етап от конкурсите е интервю, насрочено за 25 януари.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети