Оператор на спортния сайт „Спортал” е немерен мъртъв в Сърбия

DenNews.bg
10.01.2017
размер на текста:

Видеооператор от сайта "Спортал", който беше обявен за издирване, след като не се върнал от Сърбия, е намерен мъртъв. Няма информация и за две момичета, които са го придружавали.
По информация на Интерпол Асен Петров е открит мъртъв в Белград още на 6 януари, когато е трябвало да се върне в София, съобщиха от спортния сайт.
"Изразяваме най-искрените си и дълбоки съболезнования към семейството и близките на Асен. Вечна ти памет, Асене!", написаха колегите му.
Петров се е настанил в апартамент, нает през сайта Airbnb, и го е напуснал още на 5 януари. В предварителната резервация е посочил, че ще се настани с две момичета - Борислава Ненкова и Михаела Маринова, които също се смятат за изчезнали. Близките на Асен обаче не познават двете. Имената им не фигурират и сред приятелите на Асен във Фейсбук, съобщи "Блиц".
В контактите си със собственика на апартамента Асен е посочил, че ще пътува със самолет и е договорил да го чака кола на летището, но не се появил там. Проверка на Външно министерство е установила, че младежът е минал границата ни с автомобил.
Засега остава пълна мистерия какво се е случило с него.
От ведомството не са намерили името на Асен и сред закъсалите по пътищата на Сърбия.
"Колегите от Белград все още изясняват какво се е случило, чакаме информация", заявиха за Дир. БГ от МВнР.
Междувременно, преди да се изясни дали той не се е върнал в София, е бил обявен за издирване в Трето районно управление. Източник: dir.bg

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети