Българският актьор Райчо Василев прави каскадите на Джейсън Стейтъм

DenNews.bg
02.09.2016
размер на текста:

 Българският актьор и каскадьор - Райчо Василев, е част от екипа на екшън лентата с участието на Джейсън Стейтъм в "Механикът: Възкресение".

В продължението на хита от 2011 година участват и Томи Лий Джоунс, Натали Бърн, Рейчъл Лонг и Мишел Йео, пише Дарик. Роденият в Смолян Райчо Василев е бил каскадьор в редица от най-големите холивудски екшъни и сериали, сред които сериалите "Игра на тронове" и "Спартак: Кръв и пясък" и филмите "Код: Лондон", "Херкулес", "Непобедимите 2", "Конан варварина", "Островът", "Хрониките на Нарния: Принц Каспиян" и много други.

В лентата героят на Стейтъм - Артър Бишоп, за пореден път смята, че е оставил миналото зад гърба си, когато разбира, че най-големият му враг застрашава любовта на живота му - Джина. В нейната роля влиза актрисата Джесика Алба, която заедно с Джейсън Стейтъм снима в България миналата година, пише "24 часа".

Бишъп е принуден да обиколи света, за да извърши три невъзможни убийства - и да го направи така, както може най-добре: да изглеждат като случайни инциденти. Филмът е сниман в Тайланд, България, Малайзия и Австралия. В кадрите може да разпознаем сцени от Варна, София и Бузлуджа, където емблематичният паметник се превръща в хеликоптерна площадка.

 

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети