Ясни са изпълнителите на санирането на още шест блока в Дупница

DenNews.bg
02.09.2016
размер на текста:

Ясно е класирането на фирмите, участващи в процедурата за възлагана на обществена поръчка за санирането на още шест блока по Националната програма в Дупница.

За бл. 91 в жк „Бистрица” победитео е „Строй Тоневи”-Дупница. На второ място остава софийската „К ЕДН В СЕРВИЗ”.

За бл. 92 в жк „Бистрица” изпълнител ще бъде „Дупница Енергоефект 2016”-София. На второ място остава „Протико ИЛ” ООД-София.

Бл. 93 в жк „Бистрица ще санира фирма „Нивел Строй”-Перник. В класирането зад нея остават ДДЗ „ПМ Бистрица 93”-София, „Строителна фирма-Рила”-Кюстендил, „Вера Строй”-София.

За бл. 43 в жк „Велчова завера” е избрана фирма „Татари Дизайн”-София. На второ място остава „Бетистрой-НС”-Костинброд.

За бл. 44 в жк „Велчова завера” на първо място е кюстендилската фирма „Булплан Инвест”. Следват я „КНД-Консулт”-Дупница, „Супервижън Корект”-София и „Фармвил”-София.

За бл. 1 в жк „Дупница” е избрана фирма „Слънчеви поздрави”-София. Другите кандидати са „НСК София”-София, „Стройкомерс” и „Галчев Инженеринг”.

Отстранени от процедурата по избор за благоевградската „Зид-Ко”, „Ирел Строй едн Проджет”-София, „София Тръст Мениджмънт”-София, „Меридиан” –Дупница.
Решението на комисията с председател зам.-кмета по европроектите Красимир Георгиев може да бъде обжалвано пред Комисията за защита на конкуренцията.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети