Бизнесмен си търси личен ловец на покемони, ще му дава заплата

DenNews.bg
02.08.2016
размер на текста:

Покемон треската достига нови абсурдни висини. Шеф на руска компания търси чрез обява личен ловец на покемони, защото той е прекалено ангажиран.
Компанията в сектора на услугите търси умел ловец, който да обикаля Москва и да „събира“ покемони, съобщава Sputnik. Досега за работата са кандидатствали около 500 души.
„Нашият изпълнителен директор стана страстен ловец на покемони, но няма достатъчно време за това. Необходим ни е човек, който да постигне несравними резултати в тази игра срещу справедливо заплащане“, се казва в обявата. Наетият ловец ще използва личния телефон на изпълнителния директор, за да играе Pokémon Go и да обикаля града в търсене на завоевания. Въпреки примамливата и сравнително лесна задача не всеки желаещ може да се кандидатира за поста. Както при повечето други обяви за работа и тук е необходим натрупан стаж. Новоназначеният служител трябва да е опитен играч, което означава да е стигнал поне ниво 20 и да е готов да изпълнява служебните си задължения, независимо от метеорологичните условия. Източник: БГНЕС

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети