Президентът на Марек: Все още има дупничани, които помагат на отбора

DenNews.bg
16.08.2016
размер на текста:

Президентът на Марек Борис Паризов заяви, че е доволен от победния старт на отбора в Югозападната Трета лига, но и посочи, че има още върху какво да се работи. Дупничани надиграха Чепинец с 4:1 като гост, но се видяха и сериозни проблеми в тима на велинградчани.
„Не очаквахме такъв мач, защото Чепинец винаги е бил корав отбор и на техен терен се играе много трудно. Те обаче може би още не са окомплектовали тима си и играха много слабо“, откровен бе Паризов. „Ние дори изпуснахме да бием с доста по-голяма разлика, но и 4:1 е добър резултат. Стартът ни е положителен, с 3 точки. Следват не кой знае колко силни противници и се надявам да победим в неделя Струмска слава и след това в Пещера. Надявам се и да има повече публика на домакинския ни мач. Цените на билетите са само 1 лев. Например във Велинград билетът струваше 2 лв. без да има каквато и да е организация – лош терен, нямат тоалетни на стадиона, нямат паркинг. Дори като вкарахме 4-тия гол топката си мина през мрежата и излезе навън. Организацията беше нула. Докато ние сме направили добра организация, която ще я видят всички, които дойдат на домакинския мач в неделя“, коментира президентът на Марек, който днес подписа и партньорски договор за екипировка на отбора. „Доволен съм от подписания договор със Спорт Депо, те ни потърсиха още преди 1 месец. Радвам се, че са партньор на Марек и че имат магазин в Дупница. Те обличат едни от най-големите отбори в България. Доволен съм от предоставените условия и от отношението“, каза Борис Паризов и допълни, че е щастлив да вижда, че все още се намират хора в родния му град, които помагат на любимия Марек.
„Има хора, които помагат в издръжката на клуба. Но аз ще се радвам, ако има повече такива хора. Тези, които помагат виждат, че работим коректно и че помагаме на школата. Например фирмата, която ни помогна за видео камерите и озвучението на стадиона на Васил Младенов, извърши страхотна работа, не ни взе нито една стотинка. Те казаха, че това е подарък за клуба. Помага ни и Васил Крушовски, Венци Червилов, ММ-травел, Мони-травел. Например новият-стар шофьор на рейса на Марек Димитър Шарлачки беше закарал един от автобусите на клуба за ремонт и Червилов не му е взел пари щом е за отбора. Така че все още има дупничани, които помагат и дават нещо да Марек“, завърши Борис Паризов.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети