Мейзер осъзнавала, че причинява телесна повреда на мъжа си

DenNews.bg
16.08.2016
размер на текста:

Анита Мейзер е съзнавала, че причинява телесна повреда на съпруга си Николай Димов. Това каза за "Здравей, България" говорителят на прокуратурата във Варна Радослав Лазаров.
Първоначално бившата Мисис България беше задържана за 24 часа след смъртта на съпруга си Николай Димов. След това задържането беше удължено на 72 часа.
Предположението на прокуратурата е, че става въпрос за причиняване на смърт по непредпазливост. Според източници на NOVA, смъртта е настъпила вследствие на груба сексуална игра. Очакват се резултатите от съдебно-медицинската експертиза, които да определят точната причина за смъртта на културиста
Ако вината на Мейзер бъде доказана, грози от я от 2 до 8 години лишаване от свобода.
"Вината на извършителя е със сложна форма. Тя е съзнавала обстоятелството, че причинява телесна повреда и по всяка вероятност го е допускала, като е имала непредпазливо отношение по повод настъпилата смърт", посочи Лазаров.
"Това, че е повдигнато обвинение, не означава, че лицето е виновно", изтъкна той.
"Доколкото познавам Анита Мейзер, тя не би причинила на никого каквото и да било зло. По-скоро би спасила човешки живот, отколкото да го отнеме", сподели приятелката на "Мисис България 2014" Патриция Кирилова.
Кирилова заяви, че никой не знае какви субстанции е приел културистът по време на престоя си в България. "Между тях не е имало сериозни драми. Ако е имало ревност, това е било от негова страна, а не от нейна", категорична беше тя.
"Медийният й образ няма нищо общо с това каква е тя като човек. Тя винаги е помагала на всички и не е очаквала нищо в замяна. Около нея винаги има хора, които разчитат на голямото й сърце, за да извлекат изгода", допълни Кирилова. Източник: nova.bg

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети