Издирват непредсказуем и жесток двоен убиец, ако го видите, внимавайте и се обадете веднага в полицията или на 112

DenNews.bg
29.07.2016
размер на текста:

издирване, опасен Соифя, убиец, Кристиан Гочев

 Столичната полиция издирва 27-годишния Кристиян Николов Гочев от София. Висок е около 187 см, с нормално телосложение. Има татуировки на двете си ръце, стигащи до врата, с флешове /разширители/ на ушите. Вероятно е облечен с къси черни, дънкови панталони и черна тениска.
Умоляват се хората, които разполагат с информация за мъжа или къде може да бъде открит, да сигнализират на тел.: 112, 02/982 06 14 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.
Младен Маринов, директор на Столичната дирекция на вътрешните работи заяви, че лицето е издирвано във връзка с извършено тежко криминално престъпление и за момента не може да се твърди, че е автор на двойното убийство в кв. "Хаджи Димитър". Той е с установени психически проблеми, има зависимост от наркотични вещества и като цяло поведението му не може да се базира на някаква логика. Маринов спомена, че при смъртта на възрастните хора е приложена изключителна жестокост и мъчение.

"Снощи късно установихме негови приятелски връзки, роднински връзки, всички се разпитани с оглед на това къде би се укрил и да предположим неговите действия. Лицето е с установени психически проблеми, има зависимост от наркотични вещества и като цяло поведението му е може да се базира на някаква логика", каза в студиото на "Денят започва" директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи", обяви днес сутринта в ефира на БНТ директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи Марин Маринов.

Всички полицейски екипи са информирани и разполагат с негова снимка, която обаче е от по-ранен етап. Мъжът има в момента много татуировки, включително и по лицето. "Ако гражданите установят неговото местонахождение, да позвънят на 112", призова Маринов.

На въпрос дали издирваният е с по-висока степен на опасност и би проявил агресия, Маринов заяви: "Винаги, когато се работи с такива лица, би трябвало да се предполага това, тъй като тяхното поведение е непредсказуемо".

По думите му за сега не може със сигурност да се каже, че той е автор на двойното убийство. "Нашата официална информация е, че издирваме лицето във връзка с извършено тежко криминално престъпление, към този етап не можем да твърдим за някой, че е автор или, че е извършил това престъпление".

Днес ще бъдат извършени съответните експертизи, включително и аутопсия на убитите.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети