Ограничения на движението по АМ „Струма” при Перник и на Е-79 при Благоевград ще има днес

DenNews.bg
28.07.2016
размер на текста:

Ограничения на движението по автомагистрала „Струма” в района на Перник и на Благоевград ще има днес, заради профилактика на трафик броячите. Шофьорите да спазват пътната сигнализация
От 9 до 11 ч., ще бъде ограничено движението в скоростната лента на АМ „Струма“, при км 21+803, в посока Кулата, в района на Перник. Движението на МПС ще бъде пренасочено в активната лента на магистралата.
От 11 до 13 ч. същите настройки ще бъдат направени и на автоматичното устройство в платното за София, при 21-ви километър. Ще бъде ограничено движението в скоростната лента, а трафикът ще се осъществява в активната лента.
Необходимо е шофьорите да карат внимателно, като спазват стриктно поставената сигнализация и въведеното ограничение от 90 км/ч.

От 14 до 16 ч. движението по път I-1 (E-79) при 366-ти км, в района на Благоевград, в посока Симитли, ще се извършва двупосочно в едно платно, поради профилактика на трафик броячите.
Необходимо е шофьорите да карат внимателно, като спазват стриктно поставената сигнализация и въведеното ограничение от 50 км/ч.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети