Пиян купонджия нападна полицай с моторна резачка

DenNews.bg
26.07.2016
размер на текста:

Пиян купонджия нападна с моторна резачка полицай, отзовал се на сигнал за висока музика и шум във Велинград.
При инцидента няма пострадали, а униформените успели да задържат нападателя и двамата му сътрапезници. Около 04.30ч., тази сутрин, в полицейското управление на Велинград бил получен сигнал за висока музика идваща от къща в квартал "Чепино".
Към адреса е насочен дежурен автопатрул. Двамата полицаи установили, че добре почерпена с алкохол компания от трима мъже вдига шум, с което пречи на съседите и нарушава нощната тишина. След направеното разпореждане за спиране на музиката и преустановяване на веселбата 45-годишният домакин Николай В. скочил, отишъл и взел моторен трион.
След като го запалил той се насочил срещу униформените. Екипът реагирал светкавично, като единият полицай извадил служебното си оръжие и произвел предупредителен изстрел във въздуха. След секунди мъжът бил неутрализиран на земята.
Тогава 22-годишният му син Петър В. и неговия 18-годишен приятел И.Д. от село Дорково скочили да помогнат на задържания и също нападнали полицаите. На мястото е повикано подкрепление от полицейското управление в курортния град с пристигането на което тримата мъже били закопчани с белезници и задържани. Те са отведени в ареста за срок от 24 часа. Спрямо тях са образувани бързи производства за хулиганство и за умишлено възпрепятстване на полицейските органи да изпълнят задълженията си по служба. източник: 24chasa.bg

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети