15 свободни места останаха и след третото класиране в гимназиите в област Кюстендил

DenNews.bg
21.07.2016
размер на текста:

 15 свободни места останаха и след  третия етап на класиране в гимназиите в област Кюстендил. Това стана ясно от изнесените данни в сайта на Регионалния инспекторат по образованието. Най-много места- 6,  остават незаети в гимназията по облекло в Дупница в паралелката по бизнес-администрация. Три са незаетите бройки в Техникума по хранително-вкусова промишленост в паралелката по технология на фармацевтичните и парфюмерийни продукти. Три са вакантните бройки в гимназия "Христо Ботев"- 2 за класа по математика и информационни технологии и 1 запредприемачество и бизнес. Едно свободно място остава и в СОУ "П. Хилендарски".

В областния град Кюстендил се търси още двама ученици за паралелките с изучаване на английски и испански  и английски и немски в Езикова гимназия "Д-р Петър Берон".

За незаетите места след Трети етап на класиране може да кандидатстват ученици, отговарящи на изискванията за участие в приема. Учениците подават в избраното от тях училище заявление до директора и необходимите документи по график, определен от директора на съответното приемащо училище.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети