Марек вече с официален интернет сайт

DenNews.bg
18.07.2016
размер на текста:

Марек вече може да се похвали със собствена страница в интернет. Новият сайт на клуба е на адрес marek1915dupnitsa.com. В него феновете на отбора могат да намерят информация за ръководството и футболистите, както и снимки на различните детско-юношески формации. Специална графика пък дава яснота за това как върви продажбата на сезонни карти за привържениците за ВИП-ложата и Сектор А. Поместен е и графикът за тренировки на спортен комплекс „Бончук“. В сайта запалянковците могат да си припомнят и славната история на отбора. Интересна подробност е, че е поместено и каре, което подтиква всеки, който има възможност да спонсорира клуба, като за целта е поместена и банкова сметка.
Направата на интернет сайта е поредната инициатива на клубния президент Борис Паризов. Както сме съобщавали, още с идването си начело на клуба Паризов обяви, че ще бъде създаден такъв сайт.
Междувременно продължават и ремонтните дейности по стадион „Бончук“, които се осъществяват със средства осигурени от Борис Паризов.

Сайтът на Марек marek1915dupnitsa.com
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети