Дупница вече се готви за невиждана по мащабите си Балканиада по таекуондо

DenNews.bg
14.07.2016
размер на текста:

Първа официална работна среща във връзка с предстоящата Балканиада по таекуондо-WTF, на която домакин е Дупница, се проведе днес в кметския кабинет. Президентът на федерацията Слави Бинев, заедно с треньора от СК Гладиатор Христо Михалчев обсъдиха с кмета Методи Чимев всички основни моменти по предстоящия форум.
За първи път на Балканите се организира толкова мащабно състезание на национални отбори, като над 700 бойци от над 10 страни ще се включат в различните възрасти и категории в състезанията на 24-и и 25-и септември.
"Поставили сме си с хората от федерацията изключително високи цели в организационен план. Досега такова мероприятие не е
правено, така че ние ще бъдем първите, които не само, че ще поставим основите, но и ще определим летвата. Ще направим всичко, което е необходимо, за да бъдем перфектните домакини и да защитим подобаващо името и реномето не само на Дупница,
но и на България като спортна държава", коментира Чимев. "Обсъдени са конкретни ангажименти и вече се действаме оперативно", посочи още кметът.
„Отвориха се някои идеи, но повярвайте, тази Балканиада ще бъде запомнена и ще се говори за нея в следващите години", уверен е Чимев.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети