Деца от ОУ „Евлоги Георгиев” събраха аплодисменти и средства за школото с незабравим концерт

DenNews.bg
07.06.2016
размер на текста:

Традиционният благотворителен концерт на ОУ „Евлоги Георгиев” събра стотици настоящи и бивши ученици и преподаватели, родители и приятели в Спортната зала в Дупница.
Концертът, провел се в късния следобед вчера, бе юбилеен – вече 20 г. продължава традицията ученици и преподаватели да се разделят с школото преди началото на ваканцията с голям празник.


Възпитаниците на най-елитното от средните училища в общината школо се представиха с богата програма, обхванала талантите им. Директорът на ОУ „Евлоги Георгиев” Румяна Гиргинова награди отличилите се в олимпиади, състезания и конкурси ученици. Аплодисменти и благодарности получиха и преподавателите от училището, сред които и носителят на наградата „Учител на годината” в категория „Начално образование" за тази година Силва Крумова.
Целта на благотворителните концерти е да се съберат допълнителни средства за подобряване на базата и условията в училището. Тази година средства ще бъдат вложени в доизграждане на столовата, която се строи до школото със собствени средства на училището.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА В РУБРИКАТА ДЕНЯТ В СНИМКИ


ЧАСТ I


ЧАСТ II

 

НА СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК МОЖЕ ДА ВИДИТЕ И ВИДЕО С ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПЕСЕНТА „НА ИНАТ”

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети