Абитуриентите от гимназията по туризъм в Сапарева баня получиха дипломите си

DenNews.bg
23.06.2016
размер на текста:

Абитуриентите от Професионална гимназия по туризъм и администрация "Алеко Константинов" в Сапарева баня получиха дипломите си на официална церемония в залата на НЧ "Просветен лъч - 1905" вчера. Гост на церемонията бе зам.-кметът на община Сапарева баня Славчо Коларски. На зрелостниците зам.-кметът пожела да бъдат упорити и всеотдайни в преследването на целите и мечтите си, както и да имат успешна професионална реализация.


Дипломите за завършено средно образование на Випуск 2016 връчи директорът на ПГТА Емилия Гелева. Директорът на учебното заведение пожела на зрелостниците успех в живота, безоблачни дни и на добър час. "Бъдете разумни и не се притеснявайте да ни търсите за съвети и да споделяте с нас, когато имате проблем", добави Емилия Гелева.
Средният успех на дипломите на Випуск 2016 е мн. добър 4,87. От завършващите тази година има двама отличници - Евелина Шуманска /с успех 5,72/ и Антон Грънчаров /отличен 5,60/.
На дипломирането присъства и Гергана Андрейна - класен ръководител на зрелостниците от ПГТА "Алеко Константинов". Гост на дипломирането бе и Силвия Томова, старши експерт професионална подготовка от РИО - Кюстендил.
Директорът Емилия Гелева обяви, че в момента върви прием на документи за след 7-ми клас за специалност "Аниматор в туризма". Приемът на документи след основното образование започва от 1 юли, а специалността е "Организация на хотелиерството".

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети