Джони Деп разпродава картини за да плати развода си

DenNews.bg
13.06.2016
размер на текста:

Актьорът Джони Деп ще продаде част от колекцията си картини, за да посрещне астрономическите разходи след развода си с актрисата Амбър Хърд. Стойността на платната е няколко милиона долара.
Сред картините в личната му колекция има 9 платна на Жан-Мишел Баскиа, които ще бъдат продадени на търг след няколко дни в Лондон, съобщи аукцонната къща Christie’s.
Търгът е насрочен за 29 и 30 юни.
Деп е събирал колекцията си в продължение на четвърт век. Търовете могат да му донесат сериозна сума: през 1988 г. платно на Баскиа струваше около 100 000 долара, днес цената му е няколко милиона долара.
От своя страна Амбър Хърд, която поиска развод и обвини Деп в домашно насилие, заяви, че ако спечели делото и получи пари от бъдещия си бивш мъж, ще направи дарение за приют в Аризона за жени, жертви на насилие.
Списание People написа, че притежава официалната декларация на съдебен експерт, която потвърждава, че смс-ите между Амбър Хърд и продуцента на Джони Деп са автентични. Те свидетелстват за девиантно поведение на карибския пират. И то може да струва скъпо на Джони Деп.
Делото за развода е насрочено за 17 юни.
Адвокати на Деп обаче твърдят, че Амбър Хърд отказва да дава показания под клетва и прави всичко, за да избегне това.
Двамата нямат предбрачен договор.
22-години по-младата Амбър подаде молба за развод след едва 15 месеца брак със звездния актьор. За него това е втори официален брак.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети