Почина Дорис Робъртс от сериала „Всички обичат Реймънд”

DenNews.bg
19.04.2016
размер на текста:

Актрисата Дорис Робъртс, изиграла майката на Реймънд в сериала „Всички обичат Реймънд”, почина на 90-годишна възраст в Лос Анджелис.
Дорис Робъртс има четири награди "Еми" за най-добра актриса във второстепенна роля за образа на Мари Бароун - майка на Реймънд, чиято роля се изпълнява от актьора Рей Романо.
"Дорис Робъртс имаше енергията и духа, които ме възхищаваха", пише Рей Романо в кратко комюнике. "Тя никога не се спираше. Дали ще е за работа или за многобройни благотворителни инициативи или просто да бъде ментор на някой млад актьор, тя правеше всичко с огромна любов към живота и хората". "Наистина, отиде си цяла епоха", пише Патриша Хийтън, която в сериала играеше снахата на Дорис Робъртс - Дебра. "Моята великолепна свекърва и враг в сериала беше завършен професионалист и аз съм научила много от нея. Тя беше забавна и обичаше живота, който живееше на максимум", казва още актрисата.
Дорис Робъртс се е снимала в още 34 филма. Тя има и участия в други сериали като "Анатомията на Грей", "Отчаяни съпруги", "От местопрестъплението: Ню Йорк". Източник: БГНЕС

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети