21-годишна е новият председател на ГЕРБ-младежите в Сапарева баня

DenNews.bg
29.03.2016
размер на текста:

21-годишната Елизабет Калдръмова е новият председател на младежката структура на ГЕРБ в Сапарева баня. Студентката, която се занимава професионално с фотография, получи най-много гласове на отчетно-изборното събрание, провело се вчера. Другите двама номинирани бяха Светлин Христов и Даниел Карамитов.
Двама бяха номинирани за секретар на структурата - Светлин Христов, който бе в листата за общински съветници през изминалите избори и настоящият организационен секретар Светослава Велчева.
Всички присъстващи подкрепиха единствената номинация за член на ръководството - тази на Николай Чучуганов. Николай е на 21 години, трети курс студент в ЮЗУ ''Неофит Рилски", специалност "Право".
По време на събранието бяха представени и новоприетите шестима членове на младежката организация в Сапарева баня. Също така досегашният председател на МГЕРБ, Даниел Карамитов, отчете дейността на структурата в курортната община. Бяха обсъдени и предстоящи мероприятия; идеи, предложени от младежите и всички актуални теми, които ги вълнуваха.
Гости на събранието бяха Радослава Чеканска - председател на ЖГЕРБ - Дупница, Мая Станойкова - областен координатор на младежката структура и Иво Саев - организационен секретар. Областният координатор уточни, че новото ръководство в Сапарева баня ще бъде утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
"Младежката структура трябва да бъде двигател на всички инициативи, които се случват. На вас разчитаме изключително много, защото вие имате потенциал, мотивирани и креативни сте. Освен от мое име, искам да ви благодаря и от името на цялото общинско ръководство за инициативността и подкрепата, която ни оказвате във всичко", заяви кметът на Сапарева баня, който е и общински координатор на ГЕРБ. Гелев каза още, че ГЕРБ е партия, която инвестира в младите хора и дава шанс на знаещите и можещите.
Местните гербери отбелязаха и 5-годишнината от учредяването на структурата.

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети