Красиви дупничанки с куп медали от Стара Загора

DenNews.bg
02.03.2016
размер на текста:

Нови медали към колекцията си прибавиха състезателките на клуба по бадминтон Победа. Последната успешна изява на красивите дупничанки бе на Индидуалния и на Отборния шампионат, провели се в Стара Загора.
При девойките до 19 години Магда Димитрова стана вицешампион в индивидуалната надпревара, а на двойки заедно със своята съотборничка Даниела Димчова се наредиха на 3-то място.
В индивидуалното класиране Даниела Димчова зае 5-ата позиция.
На двойки Елена Бонева, която си партнираше с Йоана Ненчева от Пазарджик, се нареди на 5-то място. Малшанс споходи двете състезателки, след като Йоана Ненчева получи контузия и не можа да продължи участието си докрай, а това на практика ги лиши от спечелване на медал.
В отборното състезание тимът на Победа – Магда Димитрова, Даниела Димчова, Елена Бонева и Натали Андонова, грабна бронзовите медали, финиширайки на 3-та позиция.
„Надпреварата продължи общо 4 дни, което си е доста уморително, но момичетата се представиха много добре и няма как да не съм доволна от тях“, изтъкна треньорката Юлияна Стойкова. Следващата изява на нейни възпитанички е на 26 март, когато е зоналната надпревара при 11-годишните.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети