Калин Гелев подписа договорите за работа на 24-ма младежи

DenNews.bg
11.03.2016
размер на текста:

 Кметът Калин Гелев подписа договори на 24-ма младежи от Сапарева баня и региона по проект "Обучения и заетост за младите хора", ОП "Развитие на човешките ресурси". Всички назначени лица са до 29-годишна възраст, каквото е и едно от условията по проекта, а срокът на трудовите им договори е 6-месечен.

Част от младите хора започнаха работа от края на месец февруари, а от вчера са назначени още 3-ма души. Предстои подписване на още един договор, по който одобреният кандидат е назначен като технически сътрудник към администрацията на Общината.

Разпределението на назначените е: един младеж към "Общинско лесничейство", един към счетоводния отдел в администрацията, един - шофьор на лекотоварен автомобил до 9 места, останалите са работници поддръжка на пътища и строителство. Последните ще се грижат за поддръжката, благоустрояването и ремонта на пътища, сгради, градинки и тревни площи в общината.

От назначените 24-ма към момента по населени места в общината са разпределени съответно: трима за с. Ресилово, по двама за селата Овчарци и Сапарево, останалите - за град Сапарева баня.

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети