Три са вариантите, по които безплатно ще се санират блокове в Дупница

DenNews.bg
11.03.2016
размер на текста:

Ясни са вече визиите на многофамилните жилищни сгради, които ще бъдат санирани безплатно в Дупница по националната програма. Три са вариантите измежду които ще избират собствениците на жилищата.До няколко дни предстои и пускането на процедурата по избор на изпълнители. Общо 23 са сдруженията на собственици, които имат сключени договори и гарантирано финансиране, а други 2 чакат отговор от банката, финансираща дейността. В първия етап са включени 18 одобрени сдружения на собственици.
Собствениците ще имат възможност да преценят и изберат. Разбира се, че там където говорим за съседни сгради ще бъдат еднакви визиите, като на самите собственици ще оставим възможността да изберат един от трите варианти при последващите ни съвместни разговори и срещи с тях, както и с проектантите и изпълнителите.
Първите, които ще бъдат санирани в Дупница са:
ж.к. Бистрица - бл.1, бл.3, бл.7, бл. 44, бл. 45, бл.79, бл.8, бл.81; в жк. Дупница са - бл.8 и бл.8, бл.3 и бл.3А; в жк. Развесена върба - бл.1, бл.2 и бл., другите сгради са на ул. Тишина, ул. Отец Паисий 13 и ул. Отовица 22

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети