Община Сапарева баня показва прелести на най-големия туристически форум за България

DenNews.bg
09.02.2016
размер на текста:

 Община Сапарева баня ще се рекламира в най-големия туристически форум за България "Ваканция и СПА експо", който се провежда ежегодно през месец февруари. Изложението ще се проведе в дните от 11 до 13 февруари в Inter Expo Centre, София.
Община Сапарева баня ще участва в международната туристическа борса със собствени рекламни материали, които ще представи на щанда на Министерството на туризма. Представител от страна на Общинска администрация ще бъде Милен Колев - експерт по търговия и туризъм, ще има и представители на хотелиерите от община Сапарева баня. Рекламни материали на курортната община - дискове, брошури, картички, магнити, флаери и др. - ще бъдат представени и на щанда на Българския съюз по балнеология и спа туризъм, както и на щанда на списание "Туризъм и отдих".
На международния форум "Ваканция и СПА експо" представят своите продукти и услуги туроператори, хотели, балнеолечебни курорти и спа центрове, общини, национални туристически сдружения и други, свързани с туристическата индустрия от цял свят. Програмата на изложението предлага голям избор от дискусии и презентации по ключови за развитието на туризма теми, на бъдещи тенденции на световния туристическия пазар, както и представяне на многобройни проекти.

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети