Излъчиха кандидатите на Югозапада за Управителния съвет на сдружението на общините

DenNews.bg
03.02.2016
размер на текста:

 Представителите на общините и Общинските съвети от Югозапада излъчиха четиримата кандидати за членове на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в РБългария.
На днешното заседание на район Югозапад участваха представители на 51 общини, а Дупница бе представена от зам.-кмета Крум Милев и председателя на Общински съвет Ивайло Константинов.
Сред всички номинирани достатъчно подкрепа, 40 гласа, получиха кметът на Благоевград Атанас Камбитов, на Гоце Делчев Владимир Москов (б.а. член на УС до момента), на Елин Пелин Ивайло Симеонов и на Самоков Владимир Георгиев, съобщи за DenNews.bg председателят на ОбС-Дупница Ивайло Константинов.
Членовете на Управителния съвет на НСОРБ ще бъдат избрани в края на месеца на Общо събрание, където всяка община е представена от двама делегати - кмета и представител на ОбС.
Управителният съвет се състои от 23 члена и е с 4-годишен мандат. Председателят на Управителния съвет се избира от Общото събрание. От своя състав УС избира заместник-председатели. Изпълнителният директор на сдружението се избира от Управителния съвет.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети