Майката на момичето, обвинило бивш кмет в изнасилване: Прибра се в кръв

DenNews.bg
10.02.2016
размер на текста:

 "Прибра се раздърпана, течеше кръв. Беше много тежко как може Евстатиев да хвърля вината върху едно невинно 16-годишно дете, което не е имало контакти с момчета". Това заяви в изповед пред Нова майката на 16-годишната ученичка, която обвини в изнасилване бившия кмет на Стрелча.Тя сподели, че момичето все още се стряска, когато види Евстатиев по телевизията с белезници в съда.

Семейство Белухови никога не са предполагали, че човек, който познават, ще посегне на дъщеря им. Христина работи като технически сътрудник в община Стрелча вече 12 години,от които три за бившия кмет на града. А съпругът ѝ Георги Белухов дори е бил награждаван от Евстатиев за храброст, когато е спасил живот.
Утре Стрелча се вдига на протест отново, а в петък Районният съд в Панагюрище ще гледа мярката на Евстаттиев по искане на неговите адвокати заради здравословното му състояние. Стрелчани не вярват, че той е болен и искат да остане в ареста дока края на процеса.

По-рано един от адвокатите на пострадалата обвини бившия кмет, че се е опитал да въздейства на близките на момичето в деня, в който е бил задържан. Вижте подробности!

Майката на 16-годишното момиче споделя, че дъщеря ѝ трудно се възстановява от преживяното. Христина вярва на дъщеря си и нито за миг не се е усъмнила в това, че казва истината

Последни интервюта

Етикети