Община Сапарева баня стартира данъчната кампания за годината

DenNews.bg
10.02.2016
размер на текста:

В ход е кампанията за заплащане на дължимите местни данъци и такси за 2016-а година в община Сапарева баня. Гражданите, които желаят да покрият своите задължения за настоящата година, могат да го направят всеки делничен ден, от 08:45 до 17:30 ч., на касите на партерния етаж в общинска администрация. Задълженията могат да се платят в брой, чрез пос терминал и по банков път.
В община Сапарева баня тaксите остават без промяна и през тази година. Данъчно задължените лица могат да ползват 5% отстъпка, ако заплатят своето задължение за цялата година до 30 април.
Туристическият данък се внася от задълженото лице до 15-то число на месеца, следващ месеца, през който са предоставени нощувките.
От общинска администрация припомнят, че патентният данък може да бъде внесен на четири равни вноски: за първото тримесечие - до 31 януари, за второто - до 30 април, за третото- до 31 юли и за четвъртото тримесечие - до 31 октомври 2016 година.
Данък върху превозни средства, данък върху недвижими имоти и данък битови отпадъци се заплащат на две равни вноски в следните срокове - до 30 юни и до 31 октомври.

 

 

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети