Млада жена е убита тази нощ в пловдивско село

DenNews.bg
29.12.2016
размер на текста:

26-годишна жена е била убита тази нощ в пловдивското село Куртово Конаре, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив.
Сигналът бил подаден около полунощ на спешния телефон 112, след като младата жена не се появила на обичайното място, от където тръгвала на работа.
"Тръгнала за работа и не стигнала до мястото, където я чакали. Близки се притеснили и тръгнали да я търсят. Открита е до тях с видими следи от насилие", съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Пловдив Галина Андреева.
Незабавно след получаване на сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от Областната дирекция на МВР в Пловдив и Главна дирекция „Национална полиция", като действия по разследване и оперативно-издирвателни действия по установяване на извършителя са извършвани през цялата нощ и продължават към момента.
Кметът на Куртово Конаре Иван Пиринов разказа пред пловдивския в. "Марица", че убитата млада жена се казва Милена и е от Ново село, но живеела с годеника си в Куртово Конаре. Тя работела в месопреработвателното предприятие в Ново Село и снощи е трябвало да отиде на работа там. Чакали са я за трета смяна. По думите на Пиринов, Милена е била наръгана с нож в сърцето.
В прокуратурата се води досъдебно производство.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети