Футболно шоу в Дупница! Еньо Кръстовчев е №1

DenNews.bg
24.12.2016
размер на текста:

Еньо Кръстовчев бе избран за футболист на годината на Дупница за 2016-та. Нападателят на Марек бе награден на специална церемония, която се проведе в Спортната зала. Наградата си Кръстовчев получи от капитана на националния ни тим и Лудогорец Светослав Дяков. „Щастлив съм, че съм тук в Дупница сред толкова много деца. Надявам се те да ръстат здрави и много да слушат – и вкъщи и в тренировките. Радвам се, че давам награда и на моя добър приятел Еньо Кръстовчев“, заяви Светльо Дяков.
За треньор на годината пък определен Цветан Видински, който заедно със Светослав Георгиев води първия тим на Марек, а и някои от юношеските формации.
Церемонията по награждаване пък се превърна в истински спектакъл с музикални изпълнения на Арт Поп и Денс Машийн и футболни демонстрации от страна на талантите на Марек.


Бяха отличени и най-добрите по постове в различните формации от школата на Марек. При родените през 2008 година за най-добър вратар бе определен Християн Пейчев, за най-добър защитник – Даниел Кирилов, най-добър халф – Кристиян Николов, най-доър нападател - Николай Пеков и най-полезен играч – Наско Атанасов. Те бяха наградени от председателя на спортната комисия към Общински съвет-Дупница Славчо Павлов. При набор 2007 наградите отидоха съответно при Борислав Агонцев, Слави Наков, Антоан Георгиев, Иван Рибарски и Калоян Николов, а призовете им връчи председателят на Областния съвет на БФС и бивш футболист на Марек Евгени Йорданов.

Той даде наградите и на най-добрите при набор 2006 – Ивайло Крумов, Владислав Симеонов, Божидар Бодуров, Християн Джаджаров и Иван Златков. Адвокат Иво Гърнев награди призьорите за родените през 2005 година – Денислав Спасов, Даниел Стоянов, Валери Йорданов, Денис Аспарухов и Ивайло Живков. Заместник председателят на ОбС и председател на футболаната съдийска комисия в Дупница Йонко Гергов раздаде призовете на най-добрите от набор 2004. Това са Кирил Свещарски, Алекс Христов, Кристиян Георгиев и Иван Кьосев.

При юношите младша възраст отличени бяха вратарят Константин Костадинов, Мартин Паланков, Анжело Кючуков-младши, Крастиян Василев и Мартин Доганджийски, които получиха наградите си от депутата д-р Иван Ибришимов. От отбора, състезаващ се в Елитната юношеска група да 17 г., отличени бяха Християн Александров, Светли Чалъков, Стоил Борисов, Иван Георгиев и Симеон Петров, а призовете им връчи кметът Методи Чимев. От старшата възраст награди получиха Благовест Христов, Илиян Калинчев, Мирослав Николов, Василен Станков и Борис Василев. Те бяха наградени от Светослав Дяков.


На церемонията бяха връчени и специални награди от бизнесмена от Дупница Леонид Хаздай. За сила на характера приз заслужи Александър Панев, който пребори здравословен проблем и се върна на терена. За изгряваща звезда бе отличен малкият Ради Василев. За заслуги приз получи кметът Методи Чимев, а за принос за развитието на футбола в Дупница през годината награда бе присъдена на президента на Марек Борис Паризов. Награда имаше и за журналиста Пламен Казаков, а от ръководството на Марек избраха за отбор на годината юношите старша възраст. На церемонията бе и изпълнителният директор на клуба Янек Кючуков, Анжело Кючуков, Борис Кръстев, Васил Василев, както редица гости и родители.


 

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети