Издирват 43-годишен българин, изчезнал преди 40 дни в Италия

DenNews.bg
28.11.2016
размер на текста:

Италианските власти издирват 43-годишния Йордан Йорданов, изчезнал безследно на 14 октомври. Сигналът бил подаден от съпругата на българина.
Йордан живее със съпругата си Деница и 14-годишната им дъщеря в селцето Ла Рота близо до град Понтедера от 9 години, съобщава италианският вестник "Ла Национе".
На 14 октомври българинът излязъл от дома си пеша. Оттогава от него няма следа. Мобилният му телефон е изключен. Жена му подала веднага сигнал в италианската полиция.
"Наскоро си купихме нова къща, а Йордан си намери нова работа в чужбина. Беше под голям стрес и се страхувам, че може да му се е случило нещо лошо", казва Деница Димитрова пред италианското издание. Тя призова властите да не прекратяват издирването.
Карабинерите са ползвали и следови кучета, които надушили следи от Йорданов на гарата в Понтедера, но оттам нататък дирята била загубена.
Българинът имал малко пари в брой у себе си, а до момента не са регистрирани никакви тегления или безкасови плащания от дебитната или кредитната му карти. Не е известно и Йордан да е влизал във връзка с някого от България в последните 40 дни.
По данни на съпругата новата работа на Йордан била в Англия, затова италианската полиция вече е потърсила съдействие по международните канали. Източник: dir.bg

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети