Радев и Цачева в телевизионен дебат тази вечер по БНТ

DenNews.bg
10.11.2016
размер на текста:

Снимка: БНТ

Кандидат-президентите, събрали най-много доверие на първия тур на изборите, ген. Румен Радев (инициативен комитет с подкрепата на БСП) и Цеца Цачева (ГЕРБ) ще влязат в телевизионен дебат тази вечер по обществената телевизия.
Прякото предаване по БНТ започва от 20:30 часа.
Водещата на дебата Добрина Чешмеджиева ще постави актуални въпроси и проблеми в областта на външната политика, отбраната и сигурността, енергетиката съдебната реформа и правомощията на президента. Извънредното предаване ще бъде с продължителност 90 минути.

 

Обществената телевизия ще даде възможност и на българите в чужбина да проследят финалния дебат Цачева-Радев по БНТ Свят и на живо онлайн на http://bnt.bg/izbori2016 и http://news.bnt.bg/bg/c/izbori-2016.

 

Основните тези и аргументи по поставените теми могат да окажат ключово значение за финалното решение на гласоподавателите и изхода от балотажа в неделя.
Това ще бъдат втори телевизионен дебат между ген. Радев и Цачева от началото на кампанията. Преди първия тур двамата влязоха в диспут по Би Ти Ви, но не се явиха на общите дебати по с останалите кандидати, за които социолозите даваха най-голяма подкрепа.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети