Трайчо Трайков: Дупница има революционен и демократичен дух, всеки глас от дупничани ще бъде чест за нас

25.10.2016
размер на текста:

Кандидат-президентската двойка на Реформаторски блок Трайчо Трайков и ген. Съби Събев посетиха днес Дупница. Двамата бяха посрещнати от местните лидери на СДС Георги Георгиев, на ДСБ Николай Табаков, на Движение България на гражданите Славчо Павлов, областният координатор на ДБГ Силвия Велкова и общинският съветник от ОДБ, който е член на местния предизборен щаб Костадин Костадинов.

 

Трайчо Трайков и ген. Събев се разходиха по център на Дупница, като мнозина граждани се спряха да поговорят с тях и да им пожелаят успех на изборите. Разбира се, на кандидат-президента му се наложи да отговори на въпроса какво знае за Дупница и дупничани. „Като икономист знам за силната фармация в Дупница. Като демократ знам за Барикадите и революционния дух на дупничани, знам и че силното гражданско общество тук би за първи път камбаната, че има български градове, които биват превръщани във феодални владения”, каза Трайков.

 

„Справедливостта и спокойствието може да гарантира единствено върховенството на закона. В България хората страдат от липса на справедливост. Ние имаме волята това да се промени”, посочи кандидат-президентът на Реформаторския блок и изтъкна, че са нужни държавнически действия, както за промяна на начина, по който се приемат и утвърждават законите, така и за налагането на мерки срещу корупцията, „превърнала се в национален проблем, който съсипва живота ни”.

 

Трайчо Трайков е категоричен, че президентът няма право да мълчи, както по важните теми за страната, така и за ежедневието на гражданите. „Функциите на президента не са парадни и фасадни. Аз не съм кандидат за мълчаливо кресло. Убеден съм, че изборът е важен. От всеки зависи да покаже, че има силата да бъде свободен в избора си. Избирателите не трябва да избират по-малкото зло измежду две злини. Това няма да им се наложи, подкрепяйки нас”, каза още Трайков и добави, че за него всеки един глас в революционна и демократична Дупница ще бъде чест.

 

Кандидат-президентската двойка на Реформаторския блок е с №7 в бюлетината

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети