Община Сапарева баня с отличие от международен туристически форум

DenNews.bg
25.10.2016
размер на текста:

Община Сапарева баня бе отличена с диплом за изключителен принос за развитието на България като целогодишна туристическа дестинация. Това се случи на Деветото издание на международния Черноморския туристически форум, чието тазгодишното издание бе във Варна. Предназначен за професионалисти от бранша форумът бе на тема: "България - туристическа дестинация за четири сезона".
"По време на форума се поставят и дискутират важни въпроси относно сезонността на туризма, възможностите за практикуване на целогодишен туризъм и удължаването на туристическия сезон", поясни експертът по търговия и туризъм Милен Колев, който представи Сапарева баня на изложението. Той обясни, че на събитието общината се е представила с щанд, чието официално откриване е направила министъра на туризма Николина Ангелкова. На изложението Сапарева баня промотира възможностите си за развитие на балнео, СПА, зимен, планински, еко и религиозния туризъм.
"Признателни сме за отличието, което получихме и за оценката, която бе дадена за работата ни. За нас бе изключително полезно да участваме във форума и да покажем потенциала на нашата община. Почерпихме полезни идеи за устойчивото развитие на туризма и за превръщането ни в целогодишна дестинация", коментира кметът на Сапарева баня Калин Гелев.

 

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети