Кандидат-президентската двойка на Реформаторския блок е верният избор за верния път на България

15.10.2016
размер на текста:

Кандидат-президентската двойка на Реформаторския блок е верният избор за верния път на България. С това послание Движение България на гражданите, СДС и ДСБ откриха предизборната си кампания в Дупница. Местните лидери на партиите от РБ се срещнаха със симпатизанти на дясната идея вчера вечерта и представиха кандидатурите на Трайчо Трайков за президент и на ген. Съби Събев за вицепрезидент.
На срещата присъстваха заместник-председателят на местната структура на РБ Валентина Грънчарова, лидерът на ДБГ-Дупница Славчо Павлов, председателят на местната структура на СДС Георги Георгиев и заместник-председателя на ДСБ Крум Павлов.

 

„Кандидатурата на Трайчо Трайков и ген. Съби Събев за нас е тест за израстването на българското общество. Единственият път за развитие на България е проевропейският – там където България винаги е била фактор със своята култура, със своя потенциал, без да се кланяме на проруски и прозападни ментори. Ние категорично изразяваме пътя, по който ще върви България чрез кандидат-президентската ни двойка Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. Това са истински патриоти. Хора, които ще отстояват проевропейското развитие на страната ни, хора обединители. Това обединение е на базата на принципи и възгледи с ясна посока и цел, за да може България да се развива като равнопоставен и достоен член на ЕС", каза пред присъстващите лидерът на ДБГ-Дупница Славчо Павлов.
Общинският съветник и лидер на Обединен демократичен блок Костадин Костадинов пожела на дупничани да им върви на демокрация.

 

Присъстващите се обединиха, че изборът за автентичните десни избиратели на предстоящите избори не е трудна задача, защото Трайчо Трайков и ген. Съби Събев имат енергията, силата, морала и нужната подготовка да представляват българската нация и държава като следващата президентска двойка.
Освен това бе посочено, че не бива изборите да бъдат подарени на тепсия на ГЕРБ, само защото към момента партията разчита на здрава членска маса и концентрира в ръцете си властта на всички нива в управлението. Президентските избори са мажоритарен вот, затова трябва да изберем силни и достойни кандидати, а не да гласуваме само на партиен принцип, посъветваха още десните.

 

Гласувайте за Трайчо Трайков и ген. Съби Събев с №7 в бюлетината

 

Трайчо Трайков е единственият от кандидатите за „Дондуков“ 2, който предварително изложи в авторски материал вижданията за задачите си в предстоящия президентски мандат.

„Днес в страната ни властта се измерва не с доверието, спечелено или дадено някому чрез бюлетините на гражданите, а с парите, които той управлява. Това наистина е днешната действителност и от нас зависи да я променим. Иначе гласовете ни ще бъдат безсмислени“, пише кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков.

Според него президентът на Републиката не е част от официалната фасада на сградата, която изпълва смисъла от присъствието на гвардейската рота.
„Това трябва ясно да се каже, за да се разбере значението на този избор, а не хората да се подкарват към урните през ялови закони, съдържащи заплахи към негласуващите“, категоричен е той. По думите му след като е очевидно, че корупцията е национален проблем, който съсипва живота ни, директно избраният президент не може да мълчи.

„Назначенията в съдебната власт са добра възможност за промяна в курса. Всяко от тях трябва да се случва след обществено обсъждане и тогава ще са ясни очакванията на обществото. Правото на вето не е инструмент за политически баланси. С него се спират текстове, нарушаващи базови принципи на правото, правата на човека или поставят под съмнение демокрацията ни. Тук няма значение кой е на власт и на кого това му харесва. Не можем да стоим и да съзерцаваме от креслата на властта настоящето. Аз не съм кандидат за такова мълчаливо кресло. Затова убедено заявявам, че изборът е важен. От всеки зависи да покаже, че има силата да бъде свободен в избора си“, казва кандидатът за президент Трайчо Трайков.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети