Седем фирми искат автобусни линии в и от Дупница

DenNews.bg
21.01.2016
размер на текста:

 Седем са фирмите кандидати за извършване на автобусни превози в община Дупница и междуградските линии. Пликовете с документите на участниците в конкурса бяха отворени днес от комисия, председателствана от зам.-кмета по икономическите дейности Олга Китанова.
Досегашният договор бе сключен по времето на екскмета Първа Дангов, а новото във възлагане на превозите е, че договорът ще бъде за срок от 5 години.
Общата стойност на поръчката е 869 100 лева без ДДС.
Най-много оферти – 3, са подадени за пета позиция, която включва направленията по линиите от Дупница до Благоевград, Бобов дол, до Рилски манастир и Рила. Стойността
на тази позиция е 18 900 лева. Фирмите кандидати са "Мегатранс 2009" ЕООД, ЕТ "Кирил Христов-ЕДИ" и ЕТ "Румяна Николова-Даци-Р".
С по двама кандидати са други два пакети.
За позиция две - Дупница-Крайници, Дупница-Дяково и Дупница - Тополница с цена 81 000 лева са "Мегатранс 2009" ЕООД и
"Христо Гущеров-Дани" ЕООД, а за направленията на пакет 3 - Дупница-София, Дупница-Пловдив и Дупница-Смочево са "Юнион Ивкони" ООД и ЕТ "Румяна Николова-Даци-Р", на цена 23 000 лева.
За вътрешния транспорт, към която са включени и направленията до Крайни дол, Бистрица и Самораново има един кандидат - "Росен Искрев-66" ЕООД. Този пакет е и най-големият от към финансови средства - 646 700 лева. За пакет 4, включващ линиите до Сапарево, Кюстендил, Крумово и Фролош при цена 45 000 лева участникът е един - "Христо Гущеров-Дани" ЕООД.
Пакет 6 на цена 34 000 лева по направленията до Бобошево, Баланово, Палатово, Бадино, Блажиево, Каменик е с един кандидат "Денис-Братя Спасови" ООД. За другите 2 пакета, които са сезонните линии до Ахтопол и Слънчев бряг с по 10 000 лева за всяка, няма подадени оферти.
Документите на всички участници ще бъдат разгледани от комисията за тяхната редовност. На следващо заседание ще бъдат обявени допуснатите кандидати и отново в открито заседание ще бъдат обявени предложените цени.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети