Кочериново отново остана без вода, вече протестът няма да се размине

DenNews.bg
18.09.2015
размер на текста:

Точно за две седмици заканата за протест от страна на гражданите на Кочериново срещу наложения без никакви обяснения и логични мотиви воден режим свърши работа. От сряда обаче градът отново е на сухо и този път протестът няма да се размине, категорични са хората.
От община Кочериново съобщават, че въпреки многократните опити чрез разумен диалог да бъде решен въпросът с водоснабдяването, резултат няма.
След предишното изявление на община Кочериново, в което кметът Иван Минков обвини ВиК дружеството в геноцид, без каквато и да е промяна във факторите, с които от дружеството обясняват липсата на вода, водоснабдяването беше напълно нормализирано.
„От два дни отново по необясними причини водоснабдяването или липсва или е произволно, което показва, че вероятно има намеса на странични фактори /политически или други/, които не
се съобщават на населението и които ние не знаем какви са.
С оглед на създаваната обстановка, при която община Кочериново е реализирала огромни суми във ВиК структура, а липсва нормално подаване на питейна вода, не остава друга възможност, освен изразяване на недоволството чрез протест от страна на гражданите”, се казва в позиция на община Кочериново.

 

Най-четено

Темите от "Кочериново"

Етикети