Кандидат-кметовете на Дупница се готвили за дебата на КНСБ в последния момент, разбрали от DenNews.bg

DenNews.bg
16.09.2015
размер на текста:

От явен пропуск в организацията на свикания от КНСБ за днес диспут се оплакаха повечето от кандидатите за кметове на Дупница. С изключение на независимия кандидат Иван Ибришимов, останалите разбрали, че днес ще трябва да представят вижданията си по поставени от синдикалния лидер Тодорка Дамянова теми за развитието на общината от вчерашната публикация на DenNews.bg.
След подготовка под пара все пак на диспута днес се явиха Методи Чимев от ГЕРБ, Костадин Костадинов от ОДБ-Съюз на десните сили, д-р Кирил Кирилов от Единна народна партия, Даниела Ушатова от АБВ и Иван Ибришимов, издигнат от инициативен комитет с подкрепата на БСП.
В заседателната зала дойде и Славчо Павлов от Реформаторския блок, но той предпочете да седне при публиката, тъй като не е имал време да се подготви.
Вместо в рамката на дискусия, както бе обявено в поканата до медиите, мероприятието премина като среща с избиратели – всеки от кандидатите представи себе си и управленческата си програма. В края бяха зададени само няколко въпроса от страна на около 80-те членове на КНСБ, присъстващи в залата.
Срещата продължи около два часа, през които, след извинение към присъстващите, за кратко отсъства кметът Методи Чимев. По обявен в предходните дни график той откри две нови детски площадки в Дупница.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети