Локо Сф с нови собственици, атакува „А“ група

DenNews.bg
09.07.2015
размер на текста:

Локомотив (София) има нови собственици след проведеното днес Общо събрание. След изпращането на клуба във "В" група заради неполучен лиценз дългогодишният бос Николай Гигов се оттегли от управлението, пише Блиц. Новите лица са съдружниците Кирил Льосков и Петър Касев, които са собственици на фирмата "ЛК Моторс". "Железничарите" ще играят в Югозападната "В" група. Сезонът започва на 8-9 август.
"До дни официално трябва да бъде финализирана сделката и около 15 юли ще дадем пресконференция. В лицето на Кирил Льосков Локомотив София има своя нов мажоритарен собственик със 78% от акциите. Така решихме двамата с него, той да вземе целия пакет от акции. Аз обаче ще говоря, ще бъда в ролята на говорител на нашия тандем", заяви Петър Касев.
"Искам всички фенове на Локомотив да бъдат спокойни. Ще платим дълговете, имаме пари за бюджет, отборът ще има треньор и футболисти съвсем скоро. Ще играем във В група, където са ни пратили, но целта ни е по най-бързия начин да се завърнем в А група. С господин Гигов се познаваме от 30 години. В последните дни имахме ангажименти в чужбина, но след последната ни среща с него днес решихме окончателно да се захванем с Локомотив София", допълни Касев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети