Пет фирми с оферти за изготвяне на паспорти на сградите за безплатно саниране в Дупница

DenNews.bg
15.07.2015
размер на текста:

Офертите на пет фирми, участващи в процедурата по избор на изпълнител за извършване на обследване за енергийна ефективност, изготвяне на технически паспорти за сградите,
които ще бъдат санирани безплатно в Дупница, бяха отворени на второто открито заседание на комисията. По обществената процедура на първи етап кандидатстваха осем фирми, като три от тях са отпаднали.
85 са всички сгради, на които ще бъдат изготвени паспорти. Те са разпределени в седем обособени позиции, като най-много са тези в жк „Бистрица“, където допустими за безплатно саниране са 51 блока.
Общата прогнозна стойност на поръчката за всички 85 сгради е до 1 320 987 лева без ДДС, като парите са осигурени от Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Комисията с председател заместник-кмета по икономическите въпроси Олга Китанова отвори офертите на „Евиданс Инженеринг” ЕООД, „Протико Ил” ООД, ДЗЗД „МЖС Дупница 2015-2020“, Обединение „Обновен дом за Дупница“ ДЗЗД и Обединение „Програма“. До твори етап не са допуснати ДЗЗД „Смарт Енерджи“, Консорциум ДЗЗД „Рила“ и „Обединение Туско“ ДЗЗД.
Комисията ще излезе в срок с решението си за победителите по всяка позиция.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети