Д-р Кирил Кирилов е кандидатурата на Реформаторите в Дупница за кмет, блокът ще издигне самостоятелна листа

DenNews.bg
13.07.2015
размер на текста:

Ендокринологът д-р Кирил Кирилов е кандидатурата на Реформаторския блок за кмет на Дупница. Д-р Кирилов, съосновател на ДСБ в Дупница, е официално номиниран по единодушно решение на всички партии в РБ, членове и симпатизанти.
И докато на национално ниво опонентите на Реформаторите очакват разрив в блока по места заради издигането на кандидат-кметовете, то формациите в Дупница са подписали споразумение, че ще се явят на изборите през есента с една кандидатура и ще работят заедно.
РБ ще се яви на местния вот със своя листа за Общински съвет, а от предизборния щаб обещават позитивна предизборна кампания.
„Реформаторски блок, като политическа структура, а и самите му членове винаги сме се стремили към формирането на силно дясно управление, където нашите идеи да получат необходимата подкрепа и реализация. Усилията на РБ са насочени към формиране на решения и политики, подобряващи средата и условията на живот в нашия град”, се казва в официално изявление на щаба на РБ.
От блока ще продължат срещите с политическите партии, гражданските сдружения и граждани в община Дупница за разширяване формата и влиянието на Реформаторския блок в общината, за получаване на максимална подкрепа на изборите.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети