Актавис след декларацията на феновете: Продължаваме подкрепата към юношите и децата на ФК Марек

DenNews.bg
22.06.2015
размер на текста:

Компанията Актавис изпрати до медиите писмо във връзка с декларация на фенклуба на ФК „Марек 2010”, в което се иска оставка на Контролния и Управителния съвети на отбора и обявяване на задълженията на клуба. В декларацията феновете искат и отговор защо бе прекратено спонсорството към отбора от страна на Актавис.
Ето какво отговарят от компанията:
„Актавис напомня, че на 1 май 2015 г. изтече срока на 3-годишния спонсорски договор между Актавис и ФК „Марек 2010“. След приключването на договорните взаимоотношения между двете страни, касаещо спонсориране на първия отбор, Актавис продължава да подпомага футбола в Дупница, като рефокусира своята помощ към детско-юношеските футболни активности в града. Инвестицията в младите футболни таланти на Дупница и здравето на младите хора в града чрез спорт е инициатива, която за Актавис е изключително значима и стойностна и ще бъде подкрепяна в бъдеще.
Всякакви други коментари, касаещи официалното приключване на три-годишния спонсорски договор между Актавис и ФК „Марек 2010“, би следвало да се приемат като неофициални и неотговарящи на истината“.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети