Бащата на убитата Ани е прикрил престъплението с още зверства

DenNews.bg
05.05.2015
размер на текста:

Бащата на 4-годишната Ани, която бе обявена за отвлечена от родителите й, ще бъде обвинен в убийството на детето. Засега е ясно, че майката и бащата на убитото дете, които в момента са в ареста, ще бъдат изправени на 12 май пред гръцки съд по обвинение за притежание и разпространение на наркотици.
Осем дни бяха необходими на гръцката полиция за разкриването на престъплението. Сигналът за изчезналото дете бил подаден от майка му, българка от ромски произход. Тя и биологичният баща изпаднали в противоречие по време на разпитите. Това, следи от кръвта на Ани и показания на свидетели дали основание за обвинение в убийство.
Потресаващи разкрития около убийството на малкото дете направи сайтът „Български новини”. Полицията вече официално съобщи, че 27-годишния й баща Станислав Бакърджиев е нейният убиец. Трупчето на детето е разчленено от собствения му баща и сготвено с други продукти под формата на храна. По този начин бащата е искал да отвлече вниманието на хората, че това е изхвърлена храна, ако бъдат открити частите от телцето. Докато е хвърлял "сготвеното" тяло, престъпникът се е движел с кърпа на глава, за да се прикрие.
Според информация, в показанията си бащата е казал, че не той е убил детето, а когато се събудил, го намерил мъртво на дивана в локва кръв. След което решил да разчлени трупчето и да го сготви, за да не разбере майката, която през това време била в Германия.
Нишката започна да се разплита от България. Полицаите от отдела за защита на малолетните и престъпления идентифицираха кръга на хората, с които бащата е контактувал и събирал в дома си. Всички те са разпитани.
Важният и ключов свидетел на име Ники, който често оставал в дома на бащата е намерен в България. В събота той е доведен и разпитан от гръцката полиция на граничен пункт Промахон, където стана ясно, че същия знае за случая като пояснил, че бащата на Ани му е споделил за извършеното зверско убийство.
Показанията на Ники и тези на бащата, които са разпитвани в различно време и място, съвпадат. Гръцката полиция ще даде официална пресконференция за случая днес.

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети