Марек ще изгради модерна база за децата и юношите на клуба

DenNews.bg
21.05.2015
размер на текста:

След изпадането от „А“ група от Марек ще насочат усилията си към изграждане на база за Детско-юношеската школа на клуба. За това гарантира изпълнителният директор Иво Паргов. В това начинание той има подкрепата на основния спонсор Актавис, пък увери Директорът комуникации на фармацевтичната компания Радослава Ганозова. Тя разкри пред Диема Спорт, че и тази година детският тим на Марек ще представлява България на откриването на турнира Готия къп в Швеция през лятото.
„Имам планове за изграждане на базата около стадион „Бончук“. Жалко е, че имаме доста занемарени терени. А когаго нямаш база, няма как да се изисква от треньорите да изграждат качествени футболисти. Това е основен проблем в българския футбол. От дете съм на този стадион и се надявам да бъда полезен за децата на град Дупница“, коментира темата Иво Паргов в ефира на Диема Спорт.
Колкото до неполучения лиценз, Паргов разкри, че проблемът ще бъде решен. „Да, имаме лек проблем, обжалваме пред Апелативна комисия. Но в сравнение с другите отбори сме доста по-малко задлъжняли. Правим всичко необходимо да разсрочим задълженията, за да получим лиценз за „Б“ група“, заяви Паргов.

Цялото предаване на Диема Спорт за Марек вижте ТУК
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети