Шанс за Марек: Локо Пд остана без стотинка, играчите отказаха да тренират

DenNews.bg
25.03.2015
размер на текста:

Футболистите на Локомотив (Пловдив) обявиха бойкот. На сутрешното занимание се явиха всички играчи, но отказаха да тренират, пише marica.bg. Това стана в отсъствието на старши треньора Христо Колев, който е в столицата на лекции за придобиване на Лиценз А. Асистентите Петър Пашев, Васил Камбуров и Васил Николов са опитали да изкарат отбора на терена, но са получили категоричен отказ. Играчите отказаха да излязат и за следобедната тренировка.
Председателят на Сдружение Бъдеще за Локомотив Диян Колев заяви, че е информиран за бойкота, но не е на стадиона, тъй като е по бизнес в столицата.
"Веднага щом се върна ще отида на Лаута. Много неприятно съм изненадан от действията на футболистите. По-неприятно ми е обаче от пасивността на голяма част от феновете и на футболната общественост. Нека се разбере: Локомотив не е мой, а на Пловдив и на феновете. Ние всички заедно сме тези, които трябва да го спасим. Всеки, който може да даде по нещо. Ставащото в Левски и ЦСКА е красноречиво, че пари в страната няма и едва ли някъде има благодетел, който сам ще се навие да издържа футболен клуб. Не съм съвсем съгласен и с играчите, тъй като преди 2 седмици те все пак взеха пари. И ние като ръководство бяхме лъгани много за помощ. Но такава досега получихме от малко места. Вижте колко пари дължат на Локомотив ЦСКА и Левски. С тях спокойно можехме да изкараме сезона, но те не плащат", коментира адвокат Колев.
"Не губим надежда, че нещата ще се оправят. Работим денонощно за спасението на Локомотив", каза още Диян Колев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети