Пореден подарък от ГЕРБ за болно дете от Бобов дол

DenNews.bg
20.03.2015
размер на текста:

Пореден подарък от областното ръководство на ГЕРБ получи болно дете от Бобов дол. 6-годишната Силвестра, която е диагностицирана с детска церебрална парализа, когато е била на годинка и десет месеца, получи столче за баня, предназначено за деца с увреждания.
Специализираният продукт бе доставен до дома на семейството в Бобов дол и сглобен с помощта на младежи от ГЕРБ - Дупница. "От ГЕРБ нееднократно са ни помагали, за което съм много благодарна. Още през 2011 г., с подкрепата на Цветан Цветанов, бяха осигурени средства за животоспасяваща операция на Силвестра. По-късно бе закупен терапевтичен стол и вертикализатор за деца с увреждания, който се използва в ранната адаптация на детето в седяща позиция", сподели майката Христна. Тя допълни, че депутатите от ГЕРБ и ръководството на партията в Бобов дол са откликвали и са осигурявали нужните средства за различни процедури - като ядрено-магнитен резонанс и биопсия.
Майката на момиченцето сподели още, че то се нуждае от непрекъснати грижи и средства за постоянна рехабилитация. На този етап, за да бъдат адекватни грижите за Силвестра, тя има нуждае и от адаптивен тоалетен стол.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети