Барселона сменя името на стадиона си

DenNews.bg
05.02.2015
размер на текста:

Барселона може да се принуди да промени името на легендарния „Камп Ноу” или поне да добави Qatar Airways към настоящото. Новината дойде от изпълнителния директор на компанията Акбар Ал Бакер, пише Новспорт. Настоящият договор на авиокомпанията с Барселона изтича през 2016 година и в новия може да бъде заложена смяна на името на „Камп Ноу”.
„Всичко е възможно. Компанията ни е отворена за изненади и една от тях може да е промяната на името на „Камп Ноу”. Qatar Airways и Барселона споделят едни и същи ценности. Възможно е нашето име да бъде добавено към „Камп Ноу”, каза Ал Бакер.
Вицепрезидентът на каталунците Хавиер Фаус потвърди, че клубът ще води преговори за нов спонсорски договор с катарската компания.
„Барселона само може да благодари на Qatar Airways. Изключително доволни сме от сътрудничеството, нямаме никакви проблеми с Qatar Airways, нито с Катар и се надяваме партньорството ни да продължи много, много години. Ще преговаряме за нов договор, а решенията ще станат ясни тази година”, каза Фаус.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети