Намериха мъртви ключовия свидетел срещу Галеви Пламен Миланов и жена в апартамент на пъпа на Дупница

DenNews.bg
30.12.2015
размер на текста:

Таксиметровият бос Пламен Миланов и жена са намерени мъртви тази вечер в апартамент в центъра на Дупница. Миланов, който бе ключов свидетел срещу Братя Галеви в част от делата срещу тях и бе кандидат за кмет на Дупница на предходните избори през 2011 г., и 35-годишната жена, чиято самоличност към момента не е ясна, са намерени на последния етаж на бившия Битов комбинат в центъра на Дупница, където той закупи всички канцеларии и ги превърна в апартамент, а към момента там има и психолаборатория за шофьори.
Сигналът е подаден в полицията към 20:30 часа тази вечер. При първоначалния оглед следи от насилие не са намерени, съобщи говорителят на ОДМВР Катя Табачка. Разследването е на първоначален етап. Уведомена е прокуратурата. 
Телата на 49-годишния Миланов, който бе и собственик на радио Саня, и 35-годишната жена все още не са изнесени от апартамента, вътре тече оглед. Сградата, в която се помещават търговски обекти и казино, е отцепена, като в района на светофарите освен полицейски патрули има и пожарна кола и линейка.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети