Трима лекари готвят преврат в общинската болница в Дупница

Управителят д-р Таушански така коментира пришпорването му с 3 месеца по-рано да представи оздравителен план на дружеството

dennews.bg
18.12.2015
размер на текста:

Управителят на общинската болница в Дупница д-р Любомир Таушански ще трябва да представи оздравителния план на дружеството с 3 месеца по-рано от поисканото от него на сесия на местния парламент.Това предложение бе внесено от бившия му заместник, сега съветник от ДСБ д- р Кирил Кирилов. Тай се мотивира с факта, че насрочил събиране на здравната комисия за бъдещето на общинската болница, на което по неназовани причини не се явил д-р Таушански. Вместо него дошъл заместника му д- Крум Бонев. След като обсъдили обстойно ситуацията с лечебното заведение, всички стигнали до извода, че няма какво да чакат д-р Таушански чак до април. Затова Кирилов поиска спешно да се насрочи заседание през януари, за да се приключи с този въпрос.
Потърсен за коментар, д-р Таушански заяви, че истината е, че съветниците д-р Кирилов, д-р Бонев и д-р Соколов имали единствено за цел да го отстранят от поста.
„Единствената им цел е да ме махнат. А аз дори нямам договор с кмета Методи Чимев. Вече година и половина той все отлага подписването му. Нищо. Волът рие, рие, и всичко на главата му пада”, заключи Таушански.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети