Председателят на ОбС-Бобошево Райчо Цветин официално безработен

dennews.bg
15.12.2015
размер на текста:

 Председателят на Общинския съвет в Бобошево Райчо Цветин официално е безработен. След като новият местен парламент положи клетва, а БСП и ГЕРБ се коалираха, на тържествената сесия със 7 от общо 11 гласа Цветин бе сменен. Неговото място зае съветничката от ГЕРБ Даниела Стоянова.

Така Цветин остана редови представител на партия Атака в местния парламент, но без работа. В продължение на 12 години той бе директор на Дирекция Социално подпомагане в Бобошево, а от 2006-а година оглави и новофсормираната структура, в която влязоха съседните общини Рила и Кочериново. След местните избори през 2011-Цветин, който бе кандидат за кмет на малката община край Струма, бе избран за председател на местния парламент в Бобошево, а на тазгодишните отново се кандидатира за кмет от партия Атака.
Сега Цветин очаква становището на Бюрото по труда, където в продължение на година ще получава обезщетение в размер на 60% от заплатата му през последните 4 години като председател на местния парламент, която беше 720 лева.

Най-четено

Темите от "Бобошево"

Етикети